A gyermeki mosolyok ragyogása adja meg a karácsony igazi ünnepi fényét – vallja a kétgyermekes, népszerű influenszerpáros, Palácsik Lilla és Visváder Tamás is. Mosolyból pedig sosem elég, így aztán nem véletlen, hogy idén az Örökbe fogadok egy ovit mozgalmon keresztül egy gyerekháznak szeretnének segíteni, a CEWE Magyarországgal karöltve.

Egészen pontosan a kerepesi Mosolyvár Biztos Kezdet Gyerekháznak, ahol szakemberek fogadják a szegénységben élő, 0–3 év közötti gyermekeket édesanyjukkal együtt napközben, így nyújtva segítséget a gyerekek nevelésében. Fűtött, otthonos környezetben, fürdőszobával, mosási lehetőséggel és felszerelt konyhával segítenek a hátrányos helyzetű baba-mama párosoknak. A cél most olyan eszközök vásárlása, amelyekkel a rászoruló kisgyerekek és szüleik életét tudják támogatni.

Ha szeretnéd adományoddal megkönnyíteni a gyerekház és annak aprónépének életét, segíts legalább 3000 forint összegű adományoddal, és cserébe egy Palácsik Lilla és Visváder Tamás által dedikált fotókönyv-receptgyűjteményt kapsz ajándékba! Lévén Tamás és Lilla maguk is szülők, számos olyan receptet fogsz találni a könyvecskében, amelyeket a kicsiknek is bátran elkészíthetsz, Lilla gyönyörű ételfotói pedig még egyszerűbbé teszik a főzőcskét.

Adó 1% nyilatkozat

„Már a könyv megtervezésekor a nemes cél lebegett a szemünk előtt, azaz hogy nehéz sorsú gyerekeken segíthessünk. Most, hogy valóban elindult az adományozás, nagyon izgatottak vagyunk, hogy minél több helyre tudjunk a fotókönyvből küldeni – hiszen ez azt jelenti majd, hogy sokan támogatták a CEWE Magyarországgal közös kezdeményezésünket. Már 3 éve dolgozunk együtt velük, így a recept egyszerű volt: a gasztronómia iránti szenvedélyem mellé hozzáadtuk Lilla fotós munkáját, a Cewe marketingcsapatának a kreativitásával megfűszereztük, és az eredményt 100%-ban jótékony célra fordíthatjuk.”

 

Az Örökbe fogadok egy ovit mozgalom alapítója, Barát Hella így üdvözölte az együttműködést:

„Csodálatos összefogást tapasztalunk idén karácsonykor. Mindannyiunknak sokkal nehezebb most, de azt látom, hogy az emberek, sőt sok-sok cég is, mint az ország vezető fotókidolgozó cége is, még jobban figyel a nehéz sorsú gyerekekre. Szívderítő, ahogy Lilláék ötlete is.”

Azt, hogy a pénz 100 százalékban a kitűzött célt szolgálja, az Örökbe Fogadok Egyesület garantálja.

Az adománynak nincs felső határa, mindenki annyival járulhat hozzá, amennyivel szeretne. Itt te is megteheted:

https://orokbefogadokegyovit.hu/tamogatas/receptkonyv/

Oreskó Renáta

 

Mostantól adód 1%-ának felajánlásával is támogathatod a mélyszegénységben élő gyermekeket – megmutatjuk, hogyan. Kattints ide!