Ezt adtad nekünk az adód 1 százalékával

Kedves befektetőnk,

2024-ben már neked köszönhetően dolgozhatunk és szervezhetjük az egyesületünk életét. Mert minket tiszteltél meg a bizalmaddal és a személyi jövedelemadód egy százalékával, melyet nekünk ajánlottál fel.

Gyorsan mutatom, mi mindenre elég ez a „kicsi”-nek hitt összeg, ami 411 felajánlótól nem is olyan kicsi: majd’ 4 millió forint.

2 végzős szociológus hallgató (tavalyi gyakornokaink) egyszerűsített foglalkoztatás keretein belül, fejenként heti 10 órában -2000 forintos órabérben- adminisztrációs és kapcsolattartó feladatokat látnak el. Lelkiismeretes munkát kapunk és külön öröm, hogy tanulmányaik mellett már most a szakterületükön dolgozhatnak.

2024-től világjegy projektvezető gondozza a kirándulás alapunkba érkezett pénzeket. Pályázatokat fogad és készít elő, céges felajánlásokat szervez.  A projektvezető – részmunkaidős feladatként, saját munkája mellett- efo-s szerződéssel havi 100.000 forintért végzi ezt a delegált munkát. Most tavasszal 2 millió forint értékben készülhetnek kirándulásra az ovisok. 

7 tonna mosószert és tisztálkodószert juttattunk el 10.000  borsodi hátrányos helyzetű gyermeknek 10.000 euro értékben. – ami egy forinttal sem terhelte a költségvetésünket, példa nélküli elosztási rendszerünk miatta, valamint a felajánló cég rugalmasságának és az érintett, 184 intézményvezetőnek köszönhetően.

877 támogatott intézményünkhöz idén 28 új, hátrányos helyzetű gyerekeket nevelő intézmény csatlakozott, kérve a segítségünket.

csak 2024-ben- három hónap alatt – 119 intézményt kötöttünk össze új támogatóval, akik így összesen 6278 nehéz sorsú kisembert értek el a segítségükkel.

És kifizettük a könyvelőnket, a telefonszámlákat és még kávéra és ropira is jut a havi meetingjeinken.

Lendületünk pedig hatalmas, mert megvalósulni látszik a terv: 1 százalékos felajánlásokból is lehet szervezetet fenntartani. Mert annyiból csináljuk, amennyi van.

Már a következő évet is látjuk magunk előtt, de sok-sok tervünk van még idén is: 
Országos iskolatáska gyűjtésre készülünk, és új támogatási formát vezetünk be ősszel: koncertalapot hozunk létre, amely hangszeres koncertélményekhez segíti majd a nehéz sorsú gyerekeket. Ehhez a legnagyobb jegyértékesítőket hívjuk meg partnernek.
Sokan vagyunk, sok segítséget csatornázunk, de tudjátok mi a legfontosabb: az információ. Az, hogy egyre többen tudják általunk az országban, hogy sok kisgyerek van bajban, nem is olyan távol tőlünk. 
Hiszem, ha tudunk egy problémáról, akkor már a megoldás felé vezető utat járjuk.
Köszönöm a figyelmedet és a támogatásodat, tarts velünk jövőre is és légy a befektetőnk 2025-ben is adód 1 százalékával.
Hella

Üdvözlettel:
Barát Hella
+36303581269
barathella@gmail.com