VILÁGJEGY

EREDMÉNYEK

kirándulás

adományozó

boldog ovis

kirándulás

adományozó

boldog ovis

352 adományozó segített 1180 rászoruló gyermeknek megismerni a világot, közösen összegyűjtve

4.381.000 Ft-ot

Kedves Világjegyesek!

Magam sem hittem el, hogy 1180 óvodás kelhetett útra világot látni 2022-ben. 31 település hátrányos helyzetű ovisai olyat élhettek át, amit azelőtt soha. Megbabonázta őket a buszozás varázsa, az őzike megérintése, a párakapu hűsítő élménye, az igazi tigris látványa, a sajtburger íze, a kanalas golyófagyi létezése, az első találkozás a Balatonnal, a hajókkal.

Annyi első első dolog történt ezekkel a gyerekekkel, hogy belepirul az arcom.

Csodálatos! Felemelő érzés gyönyörködni a fotókban, a nagy élményt felfedezni a gyermekrajzokban . Gyönyörködjetek ti is az eredményben, amit nektek köszönhet ez a sok kisgyerek. Szeretném veletek megosztani ennek a sikernek minden mozzanatát.

Az egyesületnél javarészt hárman bonyolítottuk a folyamatot. Horváth Eszter a pénzügyeket felügyelte Cseresnyés Andi kollégám pedig nyakig volt ebben a projektben is. Minden egyes kirándulás lebonyolításában részt vett az első e-mailtől kezdve az elszámoláson át, az utolsó fotók dokumentálásáig. Fontos tudnotok, hogy az egyesület költségei nem terhelték a kirándulásra gyűjtött adományösszeget. Minden forintot a kirándulásra fordítothattak az óvó nénik. Azok a hölgyek – akik ezt a plusz munkát és feladatot ellenérték nélkül végezték, mégis óriási lelkesedéssel: pályázatot írtak, szerveztek, megnyugtatták a szülőket, hogy elengedhetik a gyerekeket a világba. Lenyomták az egész napot, majd írásos beszámolókat fogalmaztak nekünk ,nektek. Fotóztak, meséltek. Mindezt azért, hogy Ti, kedves támogatók érezzétek velük együtt ennek a csodának a megvalósulását, hogy a ránk bízott 10 ezer gombócnyi fagyipénz nemhogy megérte az árát, kamatozott is. A gyönyörű élményfotókat és a kicsik rajzait is. Sokat gondolkoztam azon, hogyan tudnám átadni nektek ennek az óriási örömét, azt a pozitív energiát, amit lehetővé tett a pénzadományotok. Nem tudtam válogatni, itt a teljes galéria (sok esetben megkaptuk a képek közlésének engedélyét, ám egyöntetűen minden arcot kitakartunk a fotókon). Az élménybeszámolókat is elolvashatjátok egytől-egyig, nagy élmény, ajánlom!

352 ember összefogott 1180 nehézsorsú kisgyerekért.
Ez csodálatos.

A szeptemberig beérkezett adományokból utaztak a gyerekek nyáron és ősszel, az azóta beérkező felajánlásokat 2023-ra gyűjtjük, mert van további 39 ezer hátrányos helyzetű gyerek, aki megérdemli az élményeket, hisz gyerekek, akik nem tehetnek arról hova születtek.

Legyen csodálatos évetek a 2023-as!

Üdvözlettel:

Barát Hella
az Örökbe Fogadok Egy Ovit Mozgalom alapítója

Nyisd meg az egyes intézmények fotógyűjteményét, és nézd meg a gyerekek élményeit!

Intézményi beszámolók - Világjegy 2022
Loading…